Om oss

Välkommen till Naprapatstyrkan och våra nya fräscha lokaler på Barkarbyvägen i Barkarbystaden. Vi som behandlar är naprapater legitimerade av Socialstyrelsen och har innehar examen från Naprapathögskolans fyraåriga utbildning, samt väl dokumenterad yrkespraktik. För att kunna ge den senaste och mest optimala behandlingen sker alltid löpande vidareutbildningar för oss naprapater. För att komma på behandling hos oss behöver du ingen remiss, slå oss en signal eller boka tid via hemsidan.

Hos oss finns akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp, oftast samma dag. På Naprapatstyrkan har vi även vissa tider på helgdagar! Ring oss så erbjuder vi en tid så snart som möjligt.

Vill du veta mer hur vi arbetar?

Jonathan Friede Widlund

Jonathan Friede Widlund är Legitimerad Naprapat och en utav grundarna till Naprapatstyrkan. Han använder sig bland annat av ledmanipulation och mjukdelsbehandling i sitt utförande. Han är dessutom vidareutbildad inom Dry Needling och är Dipl. massör.

Träning har alltid legat honom varmt om hjärtat. Jonathan har spelat fotboll på elitnivå i IF Brommapojkarna och innebandy i SSL med Järfälla, att tilläggas är att han har tre SM-guld på meritlistan.

Robin Lennartson

Legitimerad Naprapat och en utav grundarna till Naprapatstyrkan. Efter att ha bott på västkusten en tid är Robin tillbaka på hemmaplan och hos oss på Naprapatstyrkan.

Ledmanipulation och olika typer av mjukdelsbehandling som pressur samt stretch är viktiga delar i hans behandlingsprocess. Robin är vidareutbildad i en nålbehandlingsteknik som heter Dry Needling samt slyngträning med Redcord och är Dipl. massör

Robin spenderar gärna sin fritid ute på havet med sin segelbåt eller på skidor i alperna. Tidigare har han även varit aktiv inom ishockey, fotboll och gokart.

 

Sandro Silva 

Sandro är naprapat och har en lång erfarenhet av styrketräning och därmed byggt ett stort intresse för hälsa och biomekanik. I hans behandling läggs stort fokus på träning, manuell terapi så som ledmanipulation samt mjukdelsbehandling i form av massage och stretch, anpassat just efter dina besvär för en friskare och smärtfri vardag.

 Sandro innehar internationell certifiering inom personlig träning EQF nivå 4 samt är Dipl. massör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Leg. Naprapat Jonathan Friede Widlund

Leg. Naprapat Robin Lennartson

Naprapat Sandro Silva

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta. Klicka här för mer information.

Jag förstår