Om oss

Välkommen till Naprapatstyrkan och våra nya fräscha lokaler på Barkarbyvägen i Barkarbystaden. Vi som behandlar är naprapater legitimerade av Socialstyrelsen och har innehar examen från Naprapathögskolans fyraåriga utbildning, samt väl dokumenterad yrkespraktik. För att kunna ge den senaste och mest optimala behandlingen sker alltid löpande vidareutbildningar för oss naprapater. För att komma på behandling hos oss behöver du ingen remiss, slå oss en signal eller boka tid via hemsidan.

Hos oss finns akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp, oftast samma dag. På Naprapatstyrkan har vi även vissa tider på helgdagar! Ring oss så erbjuder vi en tid så snart som möjligt.

Vill du veta mer hur vi arbetar?

Jonathan Widlund

Jonathan Widlund är Legitimerad Naprapat och en utav grundarna till Naprapatstyrkan. Han använder sig bland annat av ledmanipulation och mjukdelsbehandling i sitt utförande. Han är dessutom vidareutbildad inom Dry Needling och är Dipl. massör.

Träning har alltid legat honom varmt om hjärtat. Jonathan har spelat fotboll på elitnivå i IF Brommapojkarna och innebandy i SSL med Järfälla, att tilläggas är att han har tre SM-guld på meritlistan.

Robin Lennartson

Legitimerad Naprapat och en utav grundarna till Naprapatstyrkan. Efter att ha bott på västkusten en tid är Robin tillbaka på hemmaplan och hos oss på Naprapatstyrkan.

Ledmanipulation och olika typer av mjukdelsbehandling som pressur samt stretch är viktiga delar i hans behandlingsprocess. Robin är vidareutbildad i en nålbehandlingsteknik som heter Dry Needling samt slyngträning med Redcord och är Dipl. massör

Robin spenderar gärna sin fritid ute på havet med sin segelbåt eller på skidor i alperna. Tidigare har han även varit aktiv inom ishockey, fotboll och gokart.

 

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Nilsson

Henrik är naprapat som använder sig av ledmanipulation och olika mjukdelsbehandlingar i sin behandlingsprocess. Henrik är Dipl. massör 

Henrik har spelat innebandy på elitnivå men även varit aktiv inom sporter som fotboll, golf och pingis.

På sommaren spenderar Henrik helst sin tid på golfbanan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Oskar Karlsson 

Oskar är naprapat som jobbar mycket med manipulation, mobilisering och massage. Han kommer även vara vidareutbildad inom personlig träning till sommaren. Oskar är Dipl. massör 

Tidigare har Oskar spelat innebandy på elitnivå i AIK IBF samt varit aktiv inom fotboll.

Fritiden spenderar Oskar helst i fjällen där han vandrar eller åker skidor.

Leg. Naprapat Jonathan Widlund

Leg. Naprapat Robin Lennartson

Naprapat Henrik Nilsson

Naprapat Oskar Karlsson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta. Klicka här för mer information.

Jag förstår