MOT FÖRETAG

Vi naprapater är experter på kroppar i rörelse och arbete. Vi på Naprapatstrykan har erfarenhet av många olika arbetsmiljöer och dess påfrestningar. Vi har den kompetens som krävs för att ge optimal behandling samt råd om ergonomi i olika arbetssituationer. Även förebyggande behandling är ett effektivt sätt att upprätthålla den kapacitet och arbetsglädje som finns på arbetsplatsen.

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa ditt företag på bästa sätt samt sätta ihop den bästa lösningen på just din arbetsplats. Vänligen skicka ett mejl till info@naprapatstyrkan.se eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er så fort som möjligt.


Vill du veta mer om våra företagslösningar?

Mindre sjukskrivningar med naprapati

Naprapati visade sig vara överlägset sin kontrollgrupp (evidensbaserat läkarbesök, med rådgivning samt träningsprogram) vad det gäller nedsatt smärta, ökad funktion och ökad livskvalitet hos patienter med ryggsmärta.(Källa: Björnstudien)

Enligt skops undersökning skulle 57 procent av svenskarna föredra att gå till naprapat istället för vårdcentral vid ryggskott. I åldrarna 18-54 år är det nästan dubbelt så många som föredrar behandling hos naprapat jämfört med vårdcentral.

Förebyggande behandling

Arbetsgivare har rätt att göra avdrag för kostnader som gäller förebyggande behandling. Eftersom rehabilitering och förebyggande behandling är skattefritt finns också lösningen att via företaget göra ett bruttolöneavdrag för naprapati. Det minskar kostnaden för den anställde och för företaget blir det överhuvudtaget ingen merkostnad. Nedan kan du se ett räkneexempel för detta. Vill du veta mer går det bra att kontakta oss, så tar vi fram en lösning som passar just ditt behov.

Massage på företag

Massage bidrar bland annat till att öka blodcirkulationen i musklerna och motverkar även spänningar vid olika smärttillstånd. Efter regelbunden behandling upplever många en minskad stressnivå samt förbättrad sömn. I och med den beröring man får under en behandling frisätts må-bra-hormonet oxytocin. Oxytocinet bidrar till en känsla av just välbehag och lugn.

Massage har flera andra positiva effekter. Tränar du mycket kan massagen förkorta läkningsprocesser i cellen och vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass eller tävlingar. Massagens lugnande effekter kan även bidra till minskat blodtryck.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta. Klicka här för mer information.

Jag förstår